HVA SIER VÅRE KUNDER

Elsa Irene fikk troen tilbake med Komfy helsepute

Elsa Irene fikk troen tilbake da hun oppdaget Komfy puten. Hun var rask med å få tak i en selv, siden hun sitter 90% av tiden. Hennes største ønske er å få tilbake styrken i gasspedalen, slik at hun kan komme seg ut av døren hjemme. Hun sliter med benskjørhet og smerter i kroppen. Daglig gjør hun øvelser som hun har fått av kiropraktor for å lindre smertene.

Med stor optimisme tok hun i bruk Komfy, og overraskelsen var stor! Allerede etter 24 timer merket hun enormt stor forskjell. Smertene i beina forsvant og motivasjonen kom for fullt. Endelig fikk hun troen på at dette ville endre hverdagen. I tillegg til å bruke Komfy i godstolen, kunne hun enkelt bære den med seg rundt i huset og fikk nytte av den på andre områder. Når hun sover legger hun den under hoftene for å reduserer trykket og smertene som oppstår i løpet av natten. Når hun gjør øvelsene fra kiropraktoren står hun med begge bena godt plantet ned i puten, noe som varmer de alltid kalde føttene og avlaster trykket når hun står. 

Hun er nå et skritt nærmere ytterdøren og da er planen å ta med seg Komfy på kjøretur. Dette er den beste investeringen hun noensinne har gjort, og hun har for første gang på lenge, troen på at dette er vendepunktet hun trenger for å kunne leve det livet hun ønsker.

Tusen takk for en flott tilbakemelding, og at vi får lov å dele din historie med andre.

Skroll til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.