F.A.Q

Ofte stilte spørsmål

Bestilling

Vi vil at alle våre kunder skal føle seg trygge derfor har du 100% fornøyd garanti når du bestiller din pute. Sitter du ikke bedre får du pengene tilbake.

Når pakken er sendt vil du få informasjon om dette på e-post eller SMS, som du registrerte ved din bestilling. Vi leverer pakken i postkassen, på døren eller postkontoret/Post i Butikk.

Du vil bli varslet via SMS eller e-post når pakken er levert. Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar du en SMS eller e-post om at pakken kan hentes på postkontoret/Post i Butikk.

Du har ikke muligheten til å endre din ordre i Nettbutikken etter at du har betalt. Du kan ta kontakt med vårt kundeservice som kan hjelpe deg med å endre eller kansellere ordren, så lenge det ikke er blitt sendt ut av lageret.  Viktig at du kontakter oss raskt. Kontaktinformasjon finner du her.

Du finner innlogging til min side her.

Det kan hende du allerede har en kundekonto hos oss. Klikk på “Logg inn”, og så “Glemt passord”. Der fyller du ut E-postadressen du forsøkte å registrere deg med, så sender vi deg en lenke som du kan bruke til å oppdatere ditt passord.

Klikk på “Logg inn”, og så “Glemt passord” på logg inn siden her. Fyll dermed ut din registrerte e-post, så sender vi deg en lenke som du bruker for å skifte passord.

Betaling

Du skal ha fått en ordrebekreftelse til den e-postadressen du har registrert rett etter at kjøpet ditt har blitt godkjent. Husk å sjekk søppelbøtten tilfelle den har havnet i spam. Om du fortsatt ikke kan finne bekreftelsen kontakter du kundeservice her så hjelper vi deg.

I sjeldne tilfeller kan det skje en reservering på din bankkonto selv om det oppstod en feil under bestillingen. Denne forsvinner i løpet av 1-5  virkedager. 

Du kan se tilbakebetalingen på din konto/saldo utskrift innen 5 bank dager regnet fra og med dagen du fikk din retur bekreftelse fra oss. Dette gjelder både for Klarna, Vipps, faktura og kort betalinger. 

Fakturaen skal betales etter avtalen som er opprettet med Klarna. Betalingsopplysningene for fakturaen finner du i E-posten du fikk fra Klarna da du gjennomførte kjøpet.

For mer informasjon om Klarnas vilkår klikk her.

Hvis ditt kjøp ikke godkjennes når du velger å betale med faktura, kan det skyldes flere ting:

  • Du er under 18 år
  • Adressen du oppga er ikke din folkeregistrerte adresse
  • Du har oppgitt feil personnummer
  • Du har nådd din maksimale kredittgrense

Ønsker du mer informasjon? Kontakt gjerne Klarna.

For andre spørsmål kontakt oss her.

På grunn av en lovendring som trådte i kraft 1.1.2021, ble Vipps nødt til å endre måten de prosesserer betalinger på. Noen veldig få banker støtter fortsatt ikke denne nye metoden, og derfor vil betalingskort fra disse bankene ikke kunne brukes hos alle brukersteder.

Det er to grunner til at dette skjer:

  1. Banken som har utstedt betalingskortet støtter ikke måten Vipps prosesserer betalinger på.
  2. Brukerstedet har ikke lov til å akseptere kredittkort.

Les mer på Vipps sine sider her.

Vi bruker SSL (Secure Socket Layer), som er en sikkerhetsprotokoll for sikker overføring av data over internett (og andre nettverk). SSL-protokollen oppretter en kryptert kanal mellom avsender og mottager, og krypteringen sikrer at ingen kan manipulere informasjonen som sendes mellom de to (Message Integrity). SSL-protokollen bruker digitale sertifikater for å kontrollere sender og/eller mottaker av dataoverføringen (Server Authentication).

Ja, det kan du! Du kan derimot ikke kombinere rabatter med andre rabatter, eller rabatter og allerede nedsatte varer.

Ved å følge oss på sosiale medier som f eks. Facebook, Instagram og Snapchat så er du alltid først ute med å få rabatter. Vi anbefaler også at du melder deg på vårt nyhetsbrev i Nettbutikken, slik at du ikke går glipp av noe. 

Levering

Det er fri frakt på alle dine ordre.

Vi bruker Bring på alle våre leveringer.

Alle bestillinger blir sendt ut så raskt som mulig og leveres fra 2-6 dager. Husk at vi kun sender ut på vanlige hverdager. Helger og røde dager kan gjøre at pakken bruker lenger tid.

Etter at din ordre er sendt vil du få ditt sporingsnummer på sms/e-post slik at du kan følge din ordre.

Pakken leveres som pakke i postkassen og vil leveres inn til ditt nærmeste utleveringssted om den ikke får plass. Du vil motta en SMS eller e-post med melding når pakken kan hentes.

 

Retur

Ta kontakt med vårt kundeservice her. Vi sender deg så en retur lapp som du kan sette på pakken. Puten skal sendes tilbake i like god stand som da du mottok den, i sin originale forpakning. Husk at du betaler en retur håndtering på 59,- som trekkes fra din tilbakebetaling.

Det tar 2-6 dager fra du har levert din retur til den er på vårt lager. Du vil få en bekreftelse på e-post så snart pakken har kommet til lageret.

Ja, selvfølgelig! Du har samme returrett for alle varene som du handler hos oss.

Det tar 2-6 dager fra du har sendt din retur til pakken kommer til oss. Vi tilbakebetaler så fort vi har har mottatt din retur på vårt lager innen 2-5 virkedager. Spørsmål rund dette kan rettes til [email protected] eller bruk vårt kontaktskjema her

Du har alltid 14 dagers angrerett i henhold til gjeldende forbrukerlov. Dette betyr at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp ved å gi beskjed til Sitt bedre innen 14 dager fra du har mottatt den bestilte varen. Varen skal sendes i retur innen 14 dager regnet fra den datoen du gav beskjed til Sitt bedre om at du benyttet deg av din angrerett. For mer informasjon om din angrerett, se våre allmenne vilkår som du finner her.

Komfy Helsepute

Vedlikehold av Komfy helsepute er viktig. Derfor har vi laget en bruksanvisning som du kan laste ned direkte her

Ja, puten kan brukes ute men husk at den ikke er vanntett så plasseringen av puten bør være på et tørt underlag.

For tiden selger vi kun Komfy i svart. Vi har solgt den i blå tidligere, men da etterspørselen var større av svart gikk den ut av sortiment. Ved økt etterspørsel vil vi vurdere å ta inn ønsket farger. Ta kontakt med kundeservice for fargevalg.

Ja, alle kan bruke den uansett om du er barn, voksen eller gravid.

Certipur-US Sertifisering

Når du kjøper produkter som inneholder sertifisert skum, kan du være trygg på at det fleksible polyuretan skummet på innsiden oppfyller CertiPUR-US ® standard krav for innhold, utslipp og holdbarhet, og har blitt analysert av uavhengige, akkrediterte test laboratorier.

De tekniske retningslinjene gir fullstendige detaljer om sertifisering prosessen og ble etablert med veiledning fra den globale skum industrien, og i samarbeid med ledelsen i industrien for madrasser og stoppede møbler. I tillegg ga et rådgivende panel av forskere, akademikere, miljøvernere og representanter for forbrukergrupper uvurderlige innspill i utviklingsprosessen.

Alle sertifiserte fleksible polyuretanskum blir testet og analysert to ganger det første året, og deretter re-sertifisert årlig. Det gjennomføres kontroller hele tiden av produsenter av skum slik at en er trygg på at helsen ivaretaes. 

Ozons tilstedeværelse er viktig i vår øvre atmosfære. Montreal-protokollen, vedtatt i 1987, ga mandat til at industrien skal eliminere ozonnedbrytende klorfluorkarboner (KFK) innen år 2000. Amerikanske småprodusenter var godt foran skjema når det gjaldt å overholde denne forskriften. Dessverre, i noen deler av verden, brukes fortsatt KFK til å produsere skum. CertiPUR-US-merket forbyr bruk av KFK eller andre ozonnedbrytende i skum fremstillingsprosessen.

Noen PBDE-er (polybromerte difenyletere) ble brukt i skum for å oppfylle visse statlige brennbarhets krav, men disse PBDE-ene ble effektivt forbudt i USA av Environmental Protection Agency (EPA) i 2005. Andre flammehemmere som er identifisert av Globally Harmonized System (GHS) som stoffer og som kan forårsake kreft, genetiske defekter, skade fruktbarhet eller ufødt barn (1A, 1B) kan ikke brukes i sertifisert skum. TDCPP eller TCEP («Tris») er blant disse FR-ene. 

Selv om det ikke er vanlige komponenter i skum kjemi, har tungmetaller i mat (kvikksølv i fisk) og i hjemmet (bly maling i barneleker) gjort hele tungmetall familien til et problemområde. CertiPUR-US laboratorietester tester materiale til molekylær analyse som er i stand til å oppdage spor av tungmetall innhold. CertiPUR-US verifiserer at registrerte skum er laget uten kvikksølv, bly og andre tungmetaller.

Som tungmetaller har formaldehyd aldri vært brukt som råstoff i skum. Formaldehyd har blitt merket som en årsak til dårlig innendørs luftkvalitet. Fraværet av formaldehyd i skum er verifisert i CertiPUR-US-sertifisert skum ved en utslippstest i et lite kammer.

Ftalater brukes hovedsakelig som et mykgjøringsmiddel. Consumer Product Safety Improvement Act (2009) eliminerte bruken av åtte spesifikke ftalater for bruk i barneleker og barnepass. CertiPUR-US går et skritt videre ved å kreve detaljert laboratorie analyse av skum ekstraksjon og forbyr bruk av ftalater.

Flyktige organiske forbindelser (VOC) er en viktig komponent i luftforurensning. VOC-utslipp fra husholdningsprodukter er også en bekymring for innendørs luftkvalitet. CertiPUR-US-sertifiserte skum er testet ved hjelp av en liten kammer test av International Organization for Standardization (ISO).* I testen kondisjoneres skum prøver i 72 timer, hvor utslipp av de totale organiske forbindelser måles. Resultatene av denne testen bekrefter at CertiPUR-US-kompatibelt skum har lave utslipp for innendørs luftkvalitet (mindre enn 0,5 deler per million).

Nei, det er ikke glassfiber i sertifisert minneskum.

Våre produkter går gjennom sertifiserings prosedyren hver sjette måned det første året og deretter en årlig sjekk for å opprettholde sertifiseringen.

 

Ja, så lenge skummet vårt oppfyller de strenge sertifiserings- og pågående krav til re-sertifisering, kan det bære med seg Certipur US sertifiseringen.
Med mindre du snakker om veldig rent rustfritt stål, er det få ting på denne planeten som ikke «sluker gass» til en viss grad, inkludert din egen kropp! Når du kjøper CertiPUR-US produkter, kan du være trygg på at det fleksible polyuretan skummet inni har blitt grundig testet av et akkreditert laboratorium for å oppfylle spesifikke kriterier for innhold og innendørs utslipp.

Fant du ikke det du lurte på?

Skroll til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.