Om oss

Sitt bedre - din favorittbutikk på nett!

Vårt fokus er selve kunden og opplevelsen fra A til Å med å handle hos oss. Noe av det viktigste vi jobber med hver eneste dag er å fremme god helse. Vi har troen på at i en sitte stillende hverdag er det viktig å omgi seg et bedre miljø for å få økt komfort, energi og livsglede. Om det er på din arbeidsplass, hjemme eller ute på reise så har vi klart å tilpasse et produkt som er lett å ta med seg for all slags bruk. Visste du at det er kundene våre som har hjulpet oss med å vokse og forbedre oss? Nå kommer vi inn på et spennende tema som tar oss til Historien vår.

Vi lytter til deg

Vi lytter alltid til ditt behov, på denne måten hjelper det oss med å forbedre oss.

Strekker oss langt

Kundeservice er det viktigste for oss og vi svarer raskt og finner alltid løsningen.

Gjenbruk av emballasje

Når du handler hos Sitt bedre bidrar du til et bedre miljø og livskvalitet på jordkloden.

Sikker betaling

Vårt samarbeid med Klarna gir deg kjøperbeskyttelse slik at du kan handle trygt og sikkert.

Tallene snakker for seg selv!

4 +
Solgte produkter
+
Henvendelser i uken
+
Ordre daglig
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Sertifisert Produkt

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Bedre produkter - bedre helse

Fra pandemi til helsepute

Da Covid-19 meldte seg i hele verden ble de fleste tvunget til å holde seg mer i ro og mange måtte arbeide hjemmefra. Så hjemmekontor ble det nye og i denne perioden tenkte vi med oss selv, har noen tenkt på ergonomi eller HMS? Har de ansatte det dem trenger slik at vi kan forebygge mulighetene for flere sykemeldinger? Så vi satte oss ned for å finne en enkel løsning for alle. For det er ikke alle som har plass til hjemmekontor, kontorstoler, pulter og det som hører med. Noen ble tvunget til å sitte på en kjøkkenstol, andre i sengen eller i sofaen og det var utrolig mange ulike historier som vi fikk delt fra kundene våre. Så nå er vi kommet til utviklingen av Komfy helsepute.

startup, meeting, brainstorming-594090.jpg

Utviklingen av Komfy helsepute

For en reise, for en utvikling, for noen fantastiske tålmodige testpersoner i denne tiden fra en idè til et produkt som har blitt tatt godt i mot. Her i Sitt bedre har vi mange førstekandidater av Komfy som forsøkte å nå opp til den endelige Komfy. De er harde, rare, flate og vi har fått oss en god latter underveis i prosessen, men vi har lært mye! Du skjønner, å lage minneskum trengs mye kunnskap, de rette forholdene rundt som f eks at temperaturen er jevn og ikke minst en unik oppskrift slik at når du setter deg på puten synker kroppen din ned i en fantastisk velvære. I tillegg må den ikke være for myk da den skal bære en vektklasse for alle våre kunder. Du skulle sett jubelen når den endelige Komfyen ble til!

CertiPUR-US ® sertifisering

Et av de spørsmålene som vi får er: Jeg ser andre puter som er lik Komfy helsepute. Hva gjør deres pute ulik enn de andre og hvorfor skal jeg kjøpe den? Vi elsker når vi får slike spørsmål for nå er vi kommet inn på et spennende og litt avansert tema. I tillegg til at vi er opptatte av kunden sin helse er vi opptatt av Komfy sin helse, så vi har rett å slett tatt en helsesjekk av puten! Hva vil dette si? Jo, for å bære en certipur sertifisering blir skummet sjekket to ganger det første året for deretter å bli re-sertifisert årlig. Når du kjøper produkter som inneholder sertifisert skum, kan du være trygg på at skummet på innsiden oppfyller CertiPUR-US ® standard krav for innhold, utslipp og holdbarhet. Under våre spørsmål og svar kan du finne mer utdypende informasjon fra de tekniske retningslinjene og lese om de ulike farlige stoffene som er forbudt i minneskum som blant annet ozon, kvikksølv og formaldehyd.

Teibakk / Sitt bedre i samarbeid med Assistco / Spedify

Mange ord kan være forvirrende, så vi ønsker å gi kundene våre en dypere forståelse på hele bildet slik at de kan være trygg på handleprosessen. TEIBAKK har ansvaret for å produsere Komfy helsepute akkurat slik vi ønsker den. Sitt bedre er plattformen som sørger for at kunden kan bestille og få helseputen sin og her kommer altså ASSISTCO / SPEDIFY også inn. For å forklare det så enkelt som mulig så har dem et utrolig automatisert lager hvor Komfy har sitt eget hotell og når du som kunde legger inn en ordre er det en robot som automatisk plukker din unike Komfy og pakker den. På denne måten har vi effektivisert hele prosessen slik at du kan få Komfy så raskt som mulig. Helt fantastisk! Visste du at Assistco er distributør av HUMMEL? Vi valgte å gå inn i et samarbeid med ASSISTCO / SPEDIFY nettopp fordi de har flere år erfaring helt tilbake til 80 tallet og følger den nye moderne teknologien.

Bli Testperson av Komfy helsepute

I slutten av hver måned trekker vi en heldig testperson som får prøve Komfy helsepute i 30 dager. Les mer for å se våre testpersoner og for å melde deg på.

Fri frakt

Inkludert frakt på alle ordre.

Sertifisering

Våre produkter er av høy kvalitet.

Sikker betaling

Betal enkelt, trygt og sikkert.

Har du en idé eller et ønske om å samarbeide med oss?

Rull til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.