Om oss

Sitt bedre er din favoritt butikk

Norsk Nettbutikk med ergonomisk produkter som fremmer god helse. Vi har troen på at i en sittestillende hverdag er det viktig, å omgi seg i et bedre miljø, for å få økt komfort, energi og livsglede. Om dette er på din arbeidsplass, hjemme eller ute på reise, så har vi klart å tilpasse et produkt som er lett å ta med seg for all bruk.

Det er dine ideer og kommentarer som hjelper oss med å vokse og forbedre oss. Har du et forslag, eller en idé som du vil gjøre oss oppmerksom på, er du velkommen til å kontakte oss.

Tallene snakker for seg selv!

4 +
Solgte produkter
+
Henvendelser i uken
+
Ordre daglig
+
Ordre daglig
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Sertifisert Produkt

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Bedre produkter - bedre helse

Vi lytter

Det er dine ideer og kommentarer som hjelper oss med å forbedre oss. Har du et forslag, eller en idé som du vil gjøre oss oppmerksom på, er du velkommen til å kontakte oss. Faktisk så er produktene våre blitt et resultat av et samarbeid mellom vårt firma og mennesker i samfunnet med et behov for en bedre hverdag. 

Vår avdeling jobber flittig med å finne produkter som forbedrer kroppsholdning, gir optimal komfort og støtte.

Mål og strategi

  • Fortsette vår lidenskap for helse og velvære, ved å tilby komfort og støtte til våre kunder.
  • Produsere og kjøpe produkter på en bærekraftig måte.
  • Opprettholde et verdifullt samarbeid med våre kunder, leverandører og ansatte som har blitt en del av vår store familie.
  • Forbedre oss kontinuerlig, ved å lytte til verdifulle tilbakemeldingen.

Har du en idé eller et ønske om å samarbeide med oss?

Handlekurv