Om oss

Sitt bedre - favorittbutikk på nett

Vårt fokus er selve kundeopplevelsen og fremme god helse. Vi ønsker å hjelpe så mange vi kan, derfor setter vi kvalitet høyt i tillegg til service. Visste du at det er våre kunder som har hjulpet oss på vår reise? Nå kommer vi inn på et spennende tema som tar oss til historien vår.

Vi lytter til deg

Vi lytter til dine behov og forbedrer oss.

Grønt miljø

Du bidrar til et bedre miljø når du handler hos oss.

Strekker oss langt

Våre ansatte er tilgjengelig og vil hjelpe deg.

Sikker betaling

Betal trygt og sikkert med Klarna eller Vipps.

Tallene snakker for seg selv!

Solgte produkter
4 +
Henvendelser i uken
+
Ordre daglig
+
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Sertifisert Produkt

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Bedre produkter - bedre helse

Fra pandemi til helsepute

Da Covid-19 meldte seg i hele verden ble de fleste tvunget til å holde seg mer i ro og mange måtte arbeide hjemmefra. Hjemmekontor ble det nye og i denne perioden tenkte vi mye. Har de ansatte det dem trenger slik at vi kan forebygge og unngå sykemeldinger..? Så vi satte oss ned for å finne en enkel løsning for alle. For det er ikke alle som har plass til hjemmekontor, kontorstoler, pulter og det som hører med. Noen ble tvunget til å sitte på en kjøkkenstol, andre i sengen eller i sofaen og det var utrolig mange ulike historier vi fikk delt fra kundene våre. Nå har vi kommet til utviklingen av Komfy helsepute.

Om oss. Sittbedre.no

Utviklingen av Komfy helsepute

For en reise, for en utvikling, for noen fantastiske tålmodige testpersoner i denne tiden fra en ide til et fantastisk produkt. Vi har hatt mange kandidater av Komfy som forsøkte å være like bra som Komfy. De er harde, rare, flate og i tillegg har vi fått oss en god latter underveis i prosessen, men vi har lært mye!

Du skjønner for å lage minneskum må det mye kunnskap, de rette forholdene rundt og ikke minst en unik oppskrift til, slik at når du setter deg på puten synker kroppen din ned i en fantastisk velvære. I tillegg må den ikke være for myk da den skal bære en vektklasse for alle våre kunder. Du skulle sett jubelen når Komfy ble til!

CertiPUR-US ® sertifisert

` Jeg ser puter som er lik Komfy Helsepute, hva gjør deres pute unik og hvorfor skal jeg kjøpe den? ´

Slike spennende spørsmål tar oss til et viktig tema. Sørg for at putene du vurderer å kjøpe er sertifiserte, så du vet at minneskummet er trygt for deg! Kvalitet er like viktig som helsen din, derfor har vi tatt en helsesjekk av Komfy puten for å være 100% sikker på at den oppfyller CertiPUR-US ® standard krav for innhold, utslipp og holdbarhet.

Dette er en av kvalitetene som gjør Komfy Helsepute mer unik enn andre puter på markedet.

Les mer om sertifiseringen og de farlige stoffene som er forbudt i minneskum under spørsmål og svar:

Teibakk/Sitt bedre samarbeider med Assistco/Spedify

Mange ord kan være forvirrende, derfor ønsker vi å forklare hele bildet slik at du kan være trygg når du handler. TEIBAKK har ansvaret for å produsere Komfy helsepute. Sitt bedre er plattformen som sørger for at du kan bestille og Assistco/Spedify er et automatisert lager hvor Komfy har sitt eget hotell. Når du legger inn en ordre hos oss er det en robot som automatisk plukker Komfy, pakker den og sender den raskt til deg. Slik effektiviserer vi hele handleprosessen. Helt fantastisk! Visste du at Assistco er distributør av HUMMEL? Vi valgte å gå inn i et samarbeid med dem da de har flere år erfaring og følger den ny moderne teknologien.

trustpilot 5stars

Hva sier kundene våre

5/5
Veldig fornøyd!
Herlig pute som gir god avlastning til halebeinet. Kjapt levert.
Veronica T
5/5
Super service da det ble oppdaget forsinkelse i forsendelsen. Ble sendt med ekspress så den rakk frem til feriestart.
Nina
5/5
Jeg elsker Komfy!
Den gjør så jeg kan sitte lengre uten å få vondt i bekkenet og stabiliserer bra 😀
Tonje Malterud

Bli Testperson av Komfy Helsepute

Hver måned trekker vi en testperson som får prøve Komfy Helsepute i 30 dager. Meld deg på og les historiene til våre testpersoner.

Har du en idé eller et ønske om å samarbeide med oss?

Skroll til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.