HVA SIER VÅRE KUNDER

Student i Italia

Mina er student i Italia og har så lenge hun kan huske vært opptatt av vakre Italia med flotte strender. Det er et fantastisk landskap med skisportsteder og mye spennende kunst, kultur og historie. Det var ikke noe tvil om hva hun skulle gjøre når hun fikk muligheten til det. Hun er nå utvekslingsstudent og bor hos sin utveksling familie sentralt i Italia. På grunn av den nye situasjonen som herjer rundt i landet har hun blitt tvunget til å holde seg mye hjemme og det har bydd på en del utfordringer.

Hun er veldig opptatt av helsen da hun går andre året på sykepleien og tar sin andre sykehuspraksis der. Tiden hun har til overs sitter hun mye i ro og dette var årsaken til at Mina tok kontakt med oss. Det var tilfeldig at hun kom over oss etter en samtale med sin mor om hvor stiv og støl hun ble i kroppen av å holde seg mye i ro. Etter noen raske Google søk ble de tatt inn på siden vår hvor hun la inn en søknad for å teste ut Komfy sitteputen. Mina fikk mulighet å teste den lengre enn vanlig og har rapportert følgende tilbake til vårt team:

«Hvorfor har ikke jeg hørt om dere tidligere? Denne ville vært en livredder på mitt første år på sykepleien. Nå kan jeg jobbe mer effektivt da tankene mine ikke er på hvor vondt det er å sitte. Nå som de har åpnet restaurantene kan jeg lett ta med meg puten å lese på en cafe på dagtid. Synd dere ikke har butikk her, for jeg anbefaler dere til alle som jeg ser har samme behov. Takk for at jeg fikk prøve puten, den er nå i min eierskap og vil bruke den flittig fremover»

Hyggelig av deg Mina! Vi dukker plutselig opp i Italia før du aner det. Lykke til videre med studiene i vakre Italia.

Skroll til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.