HVA SIER VÅRE KUNDER

Yoga instruktør Tone

Til daglig jobber yoga Tone med online kurs, opplæring og yoga økter for mange av sine tusener av kunder. Da knær og ledd er sårbare i de ulike yoga stillingene, har hun brukt mange ulike hjelpemidler for å avlaste muskler og ledd under øktene. Problemet for Tone med disse løsningene var at putene er for myke, sklir og beveger seg lett, slik at hun bruker unødvendig energi for riktig teknikk. Etter en samtale med Tone ville hun gjerne teste Komfy puten for å se om den kunne være til hjelp for henne.

Tilbakemeldingene til Tone var positive og flere av hennes kunder fikk muligheten til å prøve puten selv under yoga øktene. Tone forteller at det aller beste var at hun trengte ikke å bruke så mye tid på å justere stillingene slik som tidligere. Knær, håndledd og albuer ble plassert stødig og behagelig ned i puten. Det var enkelt å bytte stilling uten å skli eller ta seg for fordi at smertene tok overhånd, – og det beste var at nye kunder som testet puten klarte mye raskere å komme seg inn i de mest avanserte øvelsene med god støtte.

Vi blir elleville av å gi muligheten til noen som kan teste puten på overraskende nye måter. I tillegg vite at det gjør godt for både kropp og sjel under en tung, men avslappende yoga økt. Vi ser frem til et videre samarbeid med deg Tone. 

Skroll til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.