HVA SIER VÅRE KUNDER

Hjelper sin mor

Kåre og Birger hjelper sin gamle mor Dagmar og jobber på skift for å ta vare på henne. Sånn at hun kan være hjemme så lenge som mulig. De bor på en stor gård hvor begge brødrene har slått seg til ro med hver sin familie. Dette for å kunne hjelpe henne på sine eldre dager. Hoftene til Dagmar er vonde etter at hun falt på isen for 2 år siden. Hun måtte gjennom en stor operasjon som krevde sitt. Før operasjonen var hun alltid på bena og gjorde unna masse på gården. Nå blir hun sittende for det meste i godstolen sin og strikker.

De siste månedene har Dagmar klaget en del til sønnene sine over hevelse i hoftene og at det er blitt vondere å gå. Hun blir rådet til å reise seg å gå så mye som mulig. Hun har rullatoren sin, slik at hun kommer seg rundt. Men de siste månedene er dette også blitt vanskelig. Hun trenger pleie flere ganger i løpet av dagen.

Birger tok kontakt etter at han hørte fra en kollega, at Komfy sitteputen hadde hjulpet hans far. Vi sendte av gårde puten, slik at Dagmar kunne se om denne hjalp henne. Hun merket ikke så mye den første uken, annet at ho rapportere at den var veldig behagelig å sitte på. Uke nummer to skjedde det derimot endringer. Hoftene føltes ikke så tunge og vonde ut lenger. Det var som hun fikk mer energi til å komme seg mer rund gjennom huset i løpet av dagen.

Dagmar fikk beholde puten av oss, for vi ønsker at hun skal ha det bra. Hun forteller at hverdagen er blitt mye lettere etter at hun fikk Komfy i hus. I tillegg får hun bevegd seg mer rundt på gården, som før. Hun ble veldig fornøyd.

Skroll til toppen

Vi bruker cookies

Sitt bedre benytter informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen av vår nettside.